Skip to main content

SPACCER® është zgjidhja për suspensionet për të gjitha modelet dhe markat

Sistemi i suspensionit SPACCER® ofron një metodë të lehtë dhe të shpejtë për ngritjen e përparme dhe / ose të pasme të mjetit tuaj deri në 48 mm.

Përfitimet tuaja

Ngritja e automjetit është shumë e thjeshtë

Çdo prodhues makinash tashmë ka përgatitur dhe testuar teknikisht ngritjen me ndihmën e një sistemi SPACCER®. Prandaj, gjithçka është e dokumentuar në përputhje me kërkesat e TÜV/DEKRA sipas § 21 ose 19 (2). Autoriteti Federal Gjerman i Transportit Motorik (KBA) përcakton specifikime të qarta për ngritjen e automjeteve në Merkblatt 751 Aneksi 2. Sistemi Spaccer përputhet me të gjitha specifikimet në lidhje me gjeometrinë e boshtit, gishtin e këmbës, kamerën, boshtet lëvizëse dhe zorrët e frenave. Për të përcaktuar se sa lart mund të ngrihet teknikisht automjeti, ju duhet vetëm të matni udhëtimin e mbetur të pranverës sipas udhëzimeve tona. Lartësitë e mundshme janë 12 mm, 15 mm, 24 mm, 27 mm, 30 mm, 36 mm, 39 mm, 42 mm, 45 mm, 48 mm ose 60 mm.

Kraftfahrttechnisches Prüf- und Ingenieurszentrum FAKT GmbH teston për SPACCER sipas DIN/ISO 17025/17020

Më shumë informacion

FAKT GmbH e caktuar dhe e akredituar si laborator testimi dhe shërbim teknik në Gjermani / Zvicër / Itali / Spanjë / Kinë
www.fakt.com

SPACCER® përshtatet në të gjitha automjetet

SPACCER®i përshtatet modelit origjinal të gjitha të bobinave dhe të gjitha aksesorëve të sustave, bobinave spirale dhe balestrave. Paketa e ngritjes mund të instalohet si tek amortizatorët me vaj dhe ato me gaz (suspension në ajër).

335

Prodhues

7.509

Modele

61.800

Susta pezullimi