Skip to main content

Llogaritni çmimin

Porosisni sistemin ngritës SPACCER® këtu dhe tani. Sipas numrit të shasisë së automjetit tuaj, SPACCER® bëhet me porosi prej alumini të posaçëm të fortë me anodizim të zi.
Për të porositur, zgjidhni markën dhe modelin dhe sa milimetra doni ta ngrini automjetin tuaj:

Makinë

Ju lutemi zgjidhni prodhuesin dhe modelin

Set SPACCER

Set SPACCER

për ngritjen e boshtit nga.47 në (12 mm) për çdo set - përfshirë të gjithë hardware, 1 Set = 2 SPACCER (1 majtas, 1 djathtas)

Set SPACCER

Njësi gome për SPACCER

per12 në (3 mm) ngritje shtesë për çdo set SPACCER - përshtatet lehtësisht në pjesën e brendshme ekzistuese , 1 Set = 2 profile gome

Profili i gominës SPACCER