Sistemi i suspensionit SPACCER®

Për të gjitha markat e automjeteve të pasagjerëve.

SPACCER® është një bobinë e veçantë e fortë alumini. Sipas numrit të shasisë, kjo bobinë bëhet me porosi për t'iu përshtatur bobinës individuale të automjetit tuaj. Për shembull, VW Golf V përdor më shumë se 24 bobina të ndryshme spirale. Prandaj, vetëm një produkt i bërë me porosi do të sigurojë një përshtatje 100% të saktë.

Ashensor 12 mm (.47 in) me një SPACCER®

Një SPACCER® i vetëm do të ngrejë makinën tuaj me 12 mm (. 47 in) në një rrotë. Mund të ngresh boshtin e përparmë, boshtin e pasmë, ose boshtin e përparmë dhe të pasëm të automjetit tuaj. Çdo SPACCER® vjen me një raport të testit TÜV. SPACCER® janë të anodizuara në të zezë dhe kështu sigurojnë një pamje të hollë të përkryer.

Përfitimet tuaja:

hapësirë më e madhe e përshtatshme posaçërisht për rimorkiatorët e mjeteve të pasagjerëve Përmirësim i hyrjes fillestare Kontrolli i nivelit për ngarkesa të përhershme Hapësirë më e madhe gomë-trup Pamje më sportive për rrugë jashtë qyteti edhe për automjetet më të ulëta

+3 mm (.12 in) me profil opsional gome për SPACCER®

Një profil optik gome mund të futet në brazdën e poshtme SPACCER® e cila do të ngrejë automjetin tuaj edhe 3 mm (0,12 inç) për SPACCER®. Kjo siguron një aftësi rregullimi të imët për shkallën e ngritjes së dëshiruar, ndërsa përmirëson komoditetin tuaj të udhëtimit për shkak të efekteve thithëse të goditjes dhe zërit.