Skip to main content

Lista e çmimeve për SPACCER® Paketat ngritëse

SPACCER® është një unazë spirale alumini e fuqisë dhe cilësisë së lartë e cila është bërë me porosi për çdo sustë suspensioni të automjetit për një përshtatje të përsosur. Duke përdorur një SPACCER® ju mund të ngrini të gjitha makinat dhe modelet deri në 50 mm. Një SPACCER® i vetëm ngre makinën tuaj me 12 mm në cilëndo prej gomave.

Shënim për klientët privatë

Çmimet e paraqitura janë çmime me pakicë. Klientët privatë mund të porosisin drejtpërdrejt pa regjistrim paraprak.

Set SPACCER

për ngritjen e boshtit nga.47 në (12 mm) për çdo grup.

Mund të vendosen maksimalisht 4 SPACCER. Ofron ngritje deri në 1.9 në (48 mm). Një grup përmban 2 SPACCER.

175,63 €

/ Set

pa përfshirë. TVSH dhe kostot e dërgesës

{f:translate (key:'pricingHeader')}
1 set (.47 në / 12 mm) 2 sete (.94 në / 24 mm) 3 sete (1.42 në / 36 mm) 4 sete (1.89 në / 48 mm)
Ngritje përpara 175,63 € 351,26 € 526,89 € 702,52 €
Ngritje pas 175,63 € 351,26 € 526,89 € 702,52 €
Ngritje përpara dhe pas 351,26 € 702,52 € 1.053,78 € 1.405,04 €

Set i profileve të gomës SPACCER

per12 në (3 mm) ngritje shtesë për çdo set SPACCER

Mundëson ngritje deri në 2.36 in (60 mm) kur përdoret në kombinim me pajisjet ngritëse SPACCER. Një grup përmban 2 profile të gomës.

49,58 €

/ Set

pa përfshirë. TVSH dhe kostot e dërgesës

{f:translate (key:'ZubehoerPreiseSpaccerRubber')}

Set SPACCER für Blattfedern

për ngritjen e boshtit nga.47 në (12 mm) për çdo grup.

Mund të vendosen maksimalisht 4 SPACCER. Ofron ngritje deri në 1.9 në (48 mm). Një grup përmban 2 SPACCER.

175,63 €

/ Set

pa përfshirë. TVSH dhe kostot e dërgesës

{f:translate (key:'pricingHeader')}
1 set (.47 në / 12 mm) 2 sete (.94 në / 24 mm) 3 sete (1.42 në / 36 mm) 4 sete (1.89 në / 48 mm)
Ngritje përpara 175,63 € 351,26 € 526,89 € 702,52 €
Ngritje pas 175,63 € 351,26 € 526,89 € 702,52 €
Ngritje përpara dhe pas 351,26 € 702,52 € 1.053,78 € 1.405,04 €