Skip to main content
⬑ SPACCER USA?
Piaggio

Piaggio

Ne ofrojmë Kuti ngritëse / kuti ngritëse për të gjitha modelet nga Piaggio:

APEModeli tjetër / i riApe (MP) VespacarModeli tjetër / i riApe 50 KastenModeli tjetër / i riApe 50 Pritsche/FahrgestellModeli tjetër / i riApe Calessino CabrioletModeli tjetër / i riApe Classic Pritsche/FahrgestellModeli tjetër / i riApe TM KastenModeli tjetër / i riApe TM Pritsche/FahrgestellModeli tjetër / i riApe VespacarModeli tjetër / i riM500Modeli tjetër / i riPorter BusModeli tjetër / i riPorter KastenModeli tjetër / i riPorter KipperModeli tjetër / i riPorter Pritsche/FahrgestellModeli tjetër / i riQuargo Pritsche/FahrgestellModeli tjetër / i ri

Piaggio

Piaggio nga Pontedera në Itali prodhon skuterë të ndryshëm dhe makina të vogla. Kompania zotëron prodhuesit e motorëve Moto Guzzi, Laverda, Aprilia, Derbi, Gilera dhe Puch. Kompania u themelua në vitin 1884 nga Rinaldo Piaggio. Ndërsa u përqendrua në ndërtimin e anijeve apo avionëve përpara Luftës së Dytë Botërore, filloi të zhvillonte skuterë dhe furgona pas luftës. Modelet Vespa, Ape dhe Sfera ishin të njohura. Modele të shumta prodhohen në vende të tjera me licencë. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e Piaggio, ku ajo sjell një rehati fillestare të përmirësuar ose një pamje sportiv jashtë rrugës.

Kthehu në përmbledhjen e prodhuesit